top of page
met gele zon.gif
UNIEK EN VRIJ UITDRUKKEN
JE OERFUNCTIE
.jpg

 Er is een levenskracht, een bezieling die via jou vertaald wordt in handelen. Omdat er maar één van jouw soort is in alle tijden der tijden, is deze uitdrukkingsvorm uniek. Als je die klus blokkeert, zal ze nooit via enig ander medium bestaan en dus verloren gaan.

 

Martha Graham (grondlegger moderne dans)

Professionele dansers zijn vaak op zoek naar hun unieke uitdrukkingsvorm, om zodoende inspirerend en betoverend als solist of samen te kunnen dansen. En dat vraagt waarachtige soulsearching. Hoe ziet die vrije uitdrukking bij jou, als niet-danser, er dan uit?

 

Om meer begrip te krijgen voor wie je werkelijk bent maar hoe je toch de dingen doet vanuit ingesleten, onbewuste gewoontes en waar je tegen aan loopt, gaan we een innerlijke reis maken. Er zullen diverse ‘werkvormen’ voorbij komen, zoals de innerlijke man en de innerlijke vrouw (Jung), de vrouwelijke en mannelijke karakters van chakra’s (over bestaanszekerheid, onveiligheid, emoties). Maar ook de verrassende persoonlijke betekenis van het yin-yang principe. We gaan tekenen, we gaan mediteren, we gaan intuïtief schrijven, we gaan ons lichaam onderzoeken, allemaal manieren om uit het denken te komen en contact te maken met de innerlijke, onbewuste en verborgen wereld. En zo ons verlangen naar een unieke en vrije uitdrukking vorm te geven.

ZONDAGDAGMIDDAG - 14:00 - 17:00

28 januari

18 februari

10 maart

7 april

28 april

2 juni

€ 428,50 incl. 21% btw.

 LOCATIE: Bloemendaal

bottom of page