top of page
met gele zon.gif
OP ADEM KOMEN
.jpg

Om in de dagelijkse hectiek rustmomenten te kunnen hebben, geeft de korte serie ‘Op adem komen’ een zucht van verlichting.

 

Je weet hoe snel de gewoonte ontstaat om ‘aan te blijven staan’. Tot een herstellende stilte komen, schiet er dan makkelijk in. Conditioneringen, vaste manieren van doen, kunnen zowel in een druk bestaan als in een rustig bestaan, je van je werkelijke pad afhouden. En wat is het altijd toch weer heerlijk om die ‘refresh’ te kunnen ervaren.

We komen drie keer op een zondagochtend bij elkaar. Plotsklaps de stilte in, lukt ons mensen niet. Om persoonlijke beslommeringen een plekje te geven, beginnen we met een korte uitwisseling en Kum Nye lichaamsoefeningen. Vervolgens gaan we via Pranayaam-ademhalingen in de meditatie. Zo komen we werkelijk tot rust. Alleen vanuit deze stilte, deze leegte, sommigen noemen het heelheid of diepere aanwezigheid of vrede, vanuit dit ruimere, kan op den duur het nieuwe ontstaan. Wat verrukkelijk en voedend om jezelf deze nieuwe start op de zondagochtend te geven.

ZONDAGOCHTEND - 10.45 - 12.00

3 maart​

24 maart

14 april

55,50 incl. 21% btw.

 

LOCATIE: Bloemendaal

bottom of page