top of page
met gele zon.gif
KUNST VAN HET MENS ZIJN - basis 
.jpg

We zijn als mens geneigd om af te dwalen van een lichamelijk en geestelijk gezond leven. Dat is niet onze schuld of fout, het hoort gewoon bij het mens zijn. Met het afdwalen neemt echter ook het lijden toe en kent allerlei vormen zoals; gejaagdheid en stress, altijd maar ‘aan’ moeten staan, gebrek aan rust en stilte, burn-out, verslaving, verandering van lichaamsgewicht, uitingen van agressie en de zoektocht naar liefde op plekken waarvan je eigenlijk weet dat die daar niet te vinden is.

 

De kunst van het mens zijn is de kunst om de weg terug te vinden. Het verlangen naar het terugkeren naar de bron, is de omkering. Anders gezegd; weer contact maken met wat heel is en wat je van binnen weet. Om zo geïnspireerd verder je weg te kunnen gaan. Elke geestelijke stroming heeft het hierover en dat je pas op weg bent als je ook je lijden onder ogen wilt zien - een menselijke weg.

In deze leergang gaan we nader in op wat daarvoor nodig is.

Het is een interactieve leergang waarin je tussendoor zelfonderzoek doet. De uitkomsten worden tijdens onze samenkomstdagen besproken waardoor je nog bewuster wordt, van elkaar leert en e.e.a. kan integreren in je dagelijks leven. Je zal merken dat je onderzoek ook ten goede kan komen aan je naaste omgeving.

We komen om de 2 of 3 weken op vrijdagmiddag bij elkaar. Ik maak gebruik van diverse onderzoek vormen en geestelijke stromingen. Natuurlijk Kum Nye yoga als lichaamsbasis, daarnaast begeleidde meditaties, persoonlijke opdrachten, inspirerende teksten, uitwisseling in de groep, mijn visie op jouw zelfonderzoek, creatieve vormen en de wereld van dromen als ze voorbijkomen.

VRIJDAGMIDDAG - 14:00 - 17:00

20 september 

4 oktober

18 oktober

15 november

6 december

€ 395 incl. 21% btw.

 

LOCATIE: Centrum De Kapel, Bloemendaal

bottom of page